Enkel och effektiv energideklaration för din bostadsrätt

Som fastighetsägare kan du behöva hjälp med din energideklaration på din bostadsrätt?. Om detta är fallet kan du kolla in företaget Eklund & Eklund. För hos dem får du offert med fast pris inom 48 timmar. Det är ett företag med ambitionen att erbjuda Sveriges enklaste energideklaration och det ska alltså vara väldigt enkelt för dig som klient att anlita denna service.

Deras kompetenta experter gör besiktningen hos dig, och detta besök tar en till tre timmar, beroende på komplexiteten i uppdraget. Kunden kan själv välja huruvida denne vill vara med under själva besiktningen. Man behöver inte vara med under hela om man inte har tid, exempelvis.

Energideklaration för er bostadsrätt ger koll på förbrukningen

Det är ett företag som erbjuder dig som kund en väldigt smidig process. Allt du behöver göra är att fylla i ett enkelt formulär och se till att ha dokumentation tillgänglig när deras energiexpert kommer. Du får sedan en deklaration som gäller i tio år när experterna är klar med besiktning samt insamling av dokumentation. Experten ifråga registrerar också deklarationen hos Boverket. Det är smart och effektivt att göra OVK besiktning och energibesiktning på samma gång. Detta sparar tid.

Energideklaration har varit obligatorisk sedan 2006. Eftersom den håller i 10 år är det många som just nu behöver förnya dessa. Företaget har noggrant utvalda experter som hjälper er med en energideklaration för er bostadsrätt. En sådan deklaration upprättas sedan av en expert på området som har en relevant certifiering. Den är den här typen av deklaration finns för kartlägga mängden energi som används i Sverige bland byggnadsbestånd och vilka besparingar som kan göras när det handlar om ekonomiska och miljömässiga aspekter.