©2002 Älgmark Malingsbo-Kloten

 

 

 

 

Älgmark Malingsbo-Kloten
Naturupplevelser

Bergslagens vildmark bjuder på en mängd fina naturupplevelser. Bergen är kuperade, vattendragen många, skogarna djupa och djurlivet är rikt. Här finns många fina kanotleder och ett utsträckt nät av vandrings- och cykelleder.
Basen i vår verksamhet är uthyrning av kanoter och cyklar.
Servicen på hyrt material byggs på i ett brett spektrum upp till färdiga kanot-, cykel- och vandringsturer.
Paketturerna kombinerar aktiviteterna kanot, cykel och vandring. I de aktiva naturupplevelserna väver vi in besök vid mytomspunna kulturella lämningar. På guidade visningar får vi ta del av en intressant och spännande historia.
Övriga paketarrangemang: Bäversafari, älgsafari, spöksafari och äventyrstävlingar.

Bergslagens kanotleder
Paddla något av Bergslagens 17 kanotleder och få kanoterna fraktade till startpunkten och hämtade vid slutpunkten utan extra kostnad. Inkluderat är även kanotvagnar, kanotledsinformation, vattentäta mobiltelefonfodral, paddlar, flytvästar och ibland fri transfer av chaufförerna tillbaka till startpunkten. Hyrt material fraktas fritt för grupper. Gäller längs alla vattendragen eller till sjön där din sommarstuga ligger. Det senare, en uppskattad överraskning på födelsedagsfester, midsommarfirande, sommarfester och kräftskivor
Kontakt
Naturarvskompaniet
Mikael Nilsson
Handelsbobacken 2
Kloten
714 91 Kopparberg
0580-310 07
070-255 19 84
Mikael.Nilsson@naturarvskompaniet.se
www.naturarvskompaniet.se
Vägbeskrivning
Vi finns i hjärtat av Naturreservatet Malingsbo-Kloten. I den lilla byn Kloten mellan Skinnskatteberg och Kopparberg (längs väg 233). Vår kanotcentral finns i den gamla handelsboden.

Öppet: Islossning - Isläggning

Foto: Naturarvskompaniet